Carriwell - for your growing needs
banner

De Carriwell Bh's op een rij

Stel je een voedingsbeha voor, die aan al je wensen voldoet - comfort, ondersteuning, stijl, kwaliteit , pasvorm en voeg daar vervolgens functionaliteit en gemak aan toe. Dit zijn allemaal belangrijke elementen die het verschil tussen een goede en perfecte naadloze voedingsbeha maken . De zijdezachte ademende microfiber stof vormt zich naar je veranderende lichaam. En tijdens het voeden genieten jij en je baby van optimaal huid-op -huid contact doordat de cup geheel geopend wordt.

Naadloze Meegroeibh

Geeft je comfort in een bijzondere tijd

Je borsten ondergaan gedurende je zwangerschap grote veranderingen en bereiden zich voor op de borstvoedingsperiode, en daardoor zijn ze vaak gevoeliger. Deze zwangerschapbh sluit mooi aan, irriteert niet en voelt heerlijk comfortabel.

Lees verder...
Carriwell

Carriwell

Comfort Slaapbeha

Als je op zoekt bent naar een zachte supercomfortabele beha

Dit is de ideale bh voor zwangere en voedende moeders met gevoelige borsten. Deze eenvoudige, zachte en flexibele beha kan overdag en's nachtst worden gedragen.

Lees verder...

Naadloze Gelwire GelWire  ® Voedingsbh

De ongelooflijk flexibel Gelwire  ® (beugel van gel) geeft je de ondersteuning die je wil en is zacht en comfortabel om te dragen

De Gelwire  ® beha (met beugel van gel) is de meest gezonde optie wanneer je een beugel in je beha wilt die goed ondersteunt. Goedgekeurd door lactatiekundigen. Carriwell Gelwire  ® voedingsbeha. Lees wat professionals zeggen over de Carriwell GelWire  ®.

Lees verder...
Carriwell

Carriwell

Padded GelWire® Support Nursing Bra

Award-winning Gelwire® design.

Designed for fuller breasts and curves, this patented “seamless” nursing bra combines unique GelWire® support with light removable moulded pads to create exceptional support and beautiful shape.

Lees verder...

Padded Voedingsbeha

De prettige padded cups geven vorm aan je borst

De Carriwell naadloze Padded Voedingsbh is een zachte comfortabele beha die vormt geeft aan je veranderende lichaam. De cups zijn met 1 hand volledig te openen en maken zo maximaal huid-op-huid contact mogelijk.

Lees verder...
Carriwell

Carriwell

Naadloze Voedingsbh

De meest comfortabele voedingsbeha die je ooit zult dragen!

De Carriwell Naadloze Voedingsbh is zacht en comfortabel en past zich soepel aan, als je lichaamsvorm verandert. De cups zijn met 1 hand volledig te openen waardoor er maximaal huid-op-huid contact mogelijk is met je baby.

Lees verder...

Carriwell

Voedingsbustier met Kant

De meest eenvoudige voedingsbeha die je ooit zult dragen.

Deze voedingsbeha of bustier met "cross- over "- cups, maakt het makkelijk voor je baby om tegen je borst aan te kruipen. Perfect voor de nacht en in bed.

Lees verder...

Organic Cotton Voedingsbh

Natuurlijk, een comfortabele voedingsbeha

Deze voedingsbh is gemaakt van hoog ademend biologisch katoen en daardoor perfect geschikt als je het snel warm hebt of voor warmere periodes. De zachte beha geeft steun en draagt comfortabel en voelt prettig voor jou en je baby.

Lees verder...
Carriwell

VIND DE JUISTE BH-MAAT

Lees verder


CONTACT

PrettyMum Trading
Postbus 36166
1020 MD
Amsterdam
E : info@prettymum.nl
T : 020-7720107

© 2009-2018 Carriwell - All Rights Reserved